Meidän prinsessa täytti marraskuussa (9.11.) 6 vuotta. Kyllä aika rientää. Yhtään harmaata karvaa en Nitasta ole vielä löytänyt. Taitaa Nita olla ikinuori

 

Pidennetty viikonloppu alkoi lauantaina Liedossa agikisoilla. ATT:n halli ei oo Iipolle ollut mikään nopea ja olin ajatellut etten sinne enään Iippoa ilmoittele, mutta ilmoitimpas kuitenkin ja nyt saatiin yksi ilmainen startti joten taidan ilmoittaa pian uudestaakin  Kroati tuomari teki aika haasteelliset radat ainakin aikojen suhteen ja toinen rata ainakin paikan päällä näytti aika sokkeloiselta joten pelkäsin Iipon vauhdin loppuvan kokonaan ja mun unohtavan radan.

A-radalla tuntui välillä, että Iipolla oli vauhtia ihan hyvin kun 11 putken jälkeen olin Iipon perässä jonka johdosta Iipon vauhti pysähtyi kokonaan. Keinut oli molemmilla radoilla taas tosi hitaat ei ne treeneissä noin hitaat oo ollu vaikka hidas onkin. Iipon vauhdin pysäytin myös omalla sähläykselläni ennen 18 putkea. Ei ratavirheitä, mutta yliaikaa 5,26s. Joten tulosa oli 5,26 ja sijoitus 3. Tässä A-radan ratapiirros. Ihanneaika 47s eteneminopeus 3,7 m/s!

B-rata tuntui menevän ihan luonnikkaasti ainoastaan keinussa meni aikaa. No siinäkin aikavirhettä 5,45s ei ratavirheitä ja Iippo oli jälleen kolmas. Tässä B-radan ratapiirros. Ihanneaika 48s etenemisnopeus 3,5 m/s.

Iipon molemmata radat videoitiin digikameralla joten kuvan laatu ei ole kauhean hyvä, mutta tässä ne on A-rata ja B-rata.


Ikuinen kolmonen

Maanantaina lähdettiin Iipon kanssa Tampereen ryhmänäyttelyyn. Tuomari oli vaihtunut Teinistä Juha Putkoseen. Iippo oli Erittäin hyvä  jonka sukupuolileiman toivottaisiin olevan selkeämpi. Harvoin tuomarilta saa noin perusteellista arvostelua kuin Putkoselta oli arvostelulomake meinaiten aivan täynnä tekstiä.