Iippo starttasi sunnuntaina ensimmäistä kertaa tokossa avoimessaluokassa tässä pisteet selityksineen.

1. Paikalla makaaminen 10 Maahan meni kyllä tosiiii hitaasti taisi olla alkua kettuilulle ,  mutta pysyi eikä liikkunut.
2. Seuraaminen taluttimetta 7 Juoksuun lähdettäessä lähti tosiaan juoksuun Kehän reunaan täyttä vauhtia ja siitä takaisin pienen kaarroksen jälkeen (kun tajusin kutsua sen takaisin) sivulle ja jatkoi seuraamista kuin mitään ei olisi tapahtunut. Paikkamakuun jälkeen kävin äkkiä palkaamassa Iipon ja siitä juosten kehään... taisi olla hieman ylimääräistä virtaa.

3. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 0 Näin ettei mennyt maahan. En tiedä miksen antanut tuplakäskyä. Jännitys taisi vaikuttaa asiaan.

4. Luoketulo 5 ei pysähtynyt taaskaan. Treenattaessa pysähtyy aina...

5. Seisomisen seuraamisen yhteydessä 7 Kääntyi kun menin taakse.

6. Noutaminen 0!!! Iipon kettuilu jatkui. Alku näytti hyvältä. Odotti käskyä hyvin ja lähti hienosti vauhdilla kapulan luo MUTTA ei ottanut kapulaa mukaan vaan saamaa vauhtia sivulle!!! 

7. Kauko-ohjaus 9 Toisessa istumaan nousussa jouduin antamaan tuplakäskyn.

8. Estehyppy 10

9. Kokonaisvaikutus 9 Piste lähti kuulemma alun ylimääräisen kierroksen takia

Tulos: 129 pistettä AVO3

No myönnetään sunnuntaina ketutti kun tiedän Iipon osaavan paremmin. Kun ilmoitin Iipon lähdin vain tulosta hakemaan, mutta kokeen lähestyessä sain kaukot ja paikkamakuun kuntoon niin odotukset nousivat.

Tokosta ei ole kuvia, mutta laitetaan hieman viimeisiä kesä kuvia mereltä


Lentävä beagle

 


Nita kalastaa