Lauantaina 29.5. oli Iipon ensimmäiset ulkokisat. Tiistana käytiin  hierojallakin, että paikat ovat Iipolla kunnossa kisoja varten. Toiveena oli, että Iipon viimekisoissa kadoksissa oleva vauhti löytyisi. Epävarmuutta oli myös miten Iippo kisatilanteessa tällä hetkellä suorittaa keinun ja puomin. Treeneissä keinu on jo alkanut sujumaan. Huomasin heti paikalle päästyä, että virtaa on (pelkäsin että liikaakin... karkaaminen kävi mielessä). A-rata meni aivan mahtavasti keinun kohdalla meinasin itse pomppia ilosta kun huomasin Iipon menneen sen todella hienosti. Loppusuoralla jalat jo tärisivätkin niin ettei juoksemisesta meinannut tulla yhtään mitään. Iipon toinen LUVA! ja ihanne aikakin alittui jopa -6,65! sijoitus 3.

B-radassa ohjasin Iipon huonosti kepeille josta ensimmäinen kielto ja muurin takana olevan vino hypyltä toinen kielto. sähläyksistä huolimatta ei aikavirhettä ja tulos 10.

Onkohan ulkokisat Iipolle paremmat? Ainakin vauhdista päätellen... ehkä heinäkuun lopussa mennään uudestaan Raumalle jos ei mitään kesäloma suunnitelmia ilmene.

Oltiin Iipon kanssa kahdestaan liikenteessä joten ei ole valitettavasti kuvia ym. Palkinnoksi tuli lemmikkien ensiapulaukku ja pari lelua lisää kokoelmiin.