Vuosi vaihtui... mitäs muistuu viime vuodesta...

- Iippo ajoi ensimmäisen kerran... kylläkin Nitan kanssa ei yksin. Tämän vuoden tavoitteena on ajo ilman Nitaa ja ehkä kaatokin Iipon ajosta (mikä ei ole ainoastaan Iipposta kiinni).
- Aloitimme Iipon kanssa agilityharrastuksen. Hienosti Iippo on agilityn aloittanut ainoastaa A-este on ongelmana. Senkin Iippo meni tässä joulunaikaan kun ensiksi juoksi Nelli koiran kanssa kilpaa :) no se taisi itsekin tajuta, että meni sen vahingossa ja tämän jälkeen kieltäytyi siitä täysin... no sen harjoitteleminen jää ensi vuoden puolelle ja toivotaan, että pikkuinen oppii senkin menemään vauhdilla eikä jänistä viime tipassa.
- Tokoiltu ollaan myös Iipon kanssa... keskikoulu, yläkoulu käyty ja kehoitus startata alokasluokan kisoissa, mutta kun Iippo ei ilman palkkaa suostu tekemään MITÄÄN ;) Tavoitteena tähän vuoteen listaankin Iipon eka startti Alokas luokassa (tulos voi olla ihan mikä vaan).
- Näyttelyissä Iippo aloitti saamalla T:n, mutta Iippo oli silloin avain liian pieni kehittymätön pikku poika ja kun se kun kehitystä tuli Iippo sai ensimmäisen serttinsä Ypäjän KR näyttelystä ollen myös ROP. Pieni Iippo vieläkin on :-) Kansainvälisistä näyttelyistä tuli myös lokakuussa PU sijoitus. Näyttelyissä ei mitään isompia tavoitteita... no laitetaampa vaikka toinen Sertti tavoitteeksi.

2196928.jpg

- Nitan päätehtävänä on hoitaa puppeleita pakastimeen. Sen tehtävän se hoitaakin mainiosti ainakin omalta osaltaa. Tämä syksyn aikana metsälle ei vielä Nita ole päässyt kuin kolme kertaa. Kerran ei mitään löytynyt ja kahtena kertana suorittanu oman tehtävänsä vaikka kaatoa ei tullutkaan. Nitan kanssa jatketaan metsästyksen osalta samalla tavalla kun se on siinä jo vanha konkari :-)
- Parissa näyttelyissä Nitan kanssa käytiin, EH parhaana tuloksena. Tämän vuoden puolellakin ajattelin parissa näyttelyissä sen kanssa käydä.

1230401.jpg
Nita pienenä tyttönä... alle vuoden ikäisenä

Niin ja meidän osalta mieleen taitaa jäädä:

2196971.jpg

HYVÄÄ VUOTTA 2009!